La felicitat

"- La felicidad -dijo el abuelo- es una casa grande en la que deben vivir todos los hombres, todas las mujeres y todos los niños." Misterioso influjo de la barquillera, Fernando Alonso
S'han llegit els contes:
La camisa del hombre feliz
El principe feliz

S'ha visitat el bloc de Jesús M. Tibau "tens un racó dalt del món" i s'han llegit algunes felicitats petites.
S'ha dedicat una sessió a redactar aquelles coses que fan feliços a l'alumnat, aquí hi ha una mostra;
Felicitat petita

Sempre que a l’escola et manen deures, no vols fer-los per sortir d’hora a jugar. Llavors, sempre els fas ràpid. Però, quan els fas a poc a poc, al moment de presentar-los, el professor o professora et felicita i tens una felicitat petita. I després pots sortir a jugar perquè ja no tens deures i, en aquell moment, tornes a tenir una felicitat petita.

Edgar, Guillem i Arnau

Sóc feliç quan veig als amics perquè són com de la nostra família perquè estan quan els necessitem i això natros ho valorem molt. Una estona amb els amics és una felicitat petita.

Judith i Micaela

Nosaltres som felices quan estem amb els amics, perquè tots junts ens divertim molt, quan juguem i parlem entre tots. També ens ho passem molt bé amb la família perquè quasi tot ho fem amb ella, com ara quan viatgem i juguem.

Laura i Anna

Nosaltres som feliços quan anem a les montanyes amb els pares, germans, cosins, tiets...Perquè ens agrada estar amb la familia amb qui ens sentim molt bé.

També som feliços quan treballem, treiem bones notes i ens feliciten.

Mohamed, Rodrigo i Erika

Per a nosaltres una felicitat petita és anar a veure la família. Quan t’esperen amb cara de satisfacció, per veure’t després de tant de temps, poder explicar-los tot el que hem fet fins ara, jugar amb ells i moltes més coses...

Anna i Maria

Un llibre infantil que parla de la felicitat;


RETORN AL REGNE DE LA FANTASIA
Stilton, Geronimo
Edicions Destino
Estimats amics, acompanyeu-me en aquest viatge d’aventures al Regne de la Fantasia! Travessarem el pudent País dels Ogres, el golut País dels Dolços, el divertit País de les Joguines i el fulgurant País de l’Or. Emprendrem una Gran Recerca, per trobar el Secret de la felicitat! Acompanyeu-me... també el descobrireu vosaltres! Aquest és un llibre especial... tot perfumat de xocolata! Fregueu el Xocotresor que trobareu a la pàgina 171 i ensumeu-lo: Ja veureu quin perfum!



1 comentari:

  1. Per a mi és una felicitat petita la vostra visita al meu blog, i en aquesta secció en concret especialment.
    Una abraçada

    ResponElimina