A la biblioteca de l'escola podeu trobar aquest llibres...

Sobre la biblioteca i els llibres...




Una visita a la biblioteca amb el pare.














Endrapallibres



A la protagonista d'aquest llibre li agradava tant llegir que va acabar cruspint-se una biblioteca sencera.














Guillermo, ratón de biblioteca
El ratón Guillermo vivía encerrado entre los libros de una biblioteca. Un día, sus primos lo invitaron a una fiesta en el jardín. Lo malo era que, para llegar hasta allí, tenía que atravesar un pasillo donde había dos terribles gatas siamesas. Pero.... una aventura una vez en la vida....











El Lleó de la biblioteca
"Les persones que freqüenten les biblioteques saben que són uns llocs màgics, especials. He fet molts amics allí, tant dins les pàgines dels llibres com entre els que hi treballen." M.K. "Volia que aquestes il·lustracions fossin un record dels dies durant els quals una visita a la biblioteca era tan emocionant com una excursió al zoo". 

Mentre passeja pel bosc, un ós troba un tros de paper escrit. Tot i que no el pot llegir, causa en ell tal curiositat i magnetisme que el durà a anar a escoltar les històries que una jove llegeix tots els dies asseguda al costat de la seva cabana.












 


Un bon dia uns bandolers decideixen segrestar a la bibliotecària del poble, la senyoreta Laburnum, i demanen un quantiós rescat a l'Ajuntament. Però la bellesa de la noia, el seu bon caràcter, la seva intel·ligència i una contagiosa malaltia, ho compliquen tot.







La Biblioteca de Guillermo
De repente, la pequeña biblioteca de Guillermo se ve enriquecida por un misterioso libro que parece dotado de vida propia. El chico comprueba que las mayores aventuras están en los libros o en su alrededor.


El monstruo i la bibliotecaria
Esta es la historia de un monstruo monstruoso normal y corriente que vive en Albacete pues le encantan sus inviernos fríos. Si no fuese por el calor del verano ..., ni siquiera pensaría en la Antártida. Un día, muy caluroso, buscando un sitio fresquito, llegó a un lugar que le cambió la vida.


La Biblioteca dels llibres buits
Un fenomen molt estrany afecta la biblioteca: els llibres han perdut les lletres, que ara s'amunteguen a terra. què ha passat?