Recomana un llibre

Si has llegit un llibre que t'ha agradat, escriu un breu comentari per a què altres xiquets i xiquetes, s'animen a llegir-lo.

Érase una vez... el cuerpo humano - LAS VACUNAS
Això diu que era... la vida (en francès: Il était une fois... la vie) és una sèrie francesa de dibuixos animats infantils amb vocació didàctica. En la producció hi van col·laborarFrance 3, Canal+, la Société de radio-Canada i RTVE entre d'altres. En la sèrie s'expliquen, de manera simple i amena, diferents aspectes sobre anatomia, malalties o, per exemple, com s'oxigena la sang o com cicatritza una ferida. De la mateixa manera, s'explica la importància de determinats hàbits relacionats amb la salut, com ara netejar-se les dents, fer esport o d'altres. L'explicació es realitza a través de les aventures de diferents personatges que representen els diferents òrgans, cèl·lules...
Pertany al conjunt de sèries per a la televisió Això diu que era.... Va ser creada per Albert Barillé als estudis Procidis i difosa per Canal+ i France 3 a partir del 1987. TVE va emetre la sèrie doblada al català pels circuits territorials dels Països Catalans i per a tot l'Estat amb el títol Érase una vez... el cuerpo humano. (Viquipèdia)

Albert Barillé

És molt divertit.
Daniela - Cicle Mitjà - Gener 2013


EL GRAN LLIBRE DE LES AVENTURES


Aquest llibre recull adaptacions de deu de les obres clàssiques d’aventures més famoses de la història: Robinson Crusoe de Defoe, Viatge al centre de la terra de Verne, David Copperfield de Dickens, Sandokan de Salgari, L’illa del tresor de Stevenson, El fantasma de Canterville de Wilde, El comte de Montecristo de Dumas, Tom Sawyer de Twain, Ivanhoe de Scott, L’últim Mohicà de Cooper i Moby Dick de Melville.
Cada una ocupa unes deu pàgines i si tenim en compte que algunes d’elles com David Copperfield o Moby Dick són d’una extensió considerable, doncs ja podeu imaginar que el què es fa és gairebé una sinopsis de l’argument.

M.Serrat Crespo; F. Alexandri (adaptació)
Editorial Parramon

Perquè et posen llibres barrejats.
Eva - Cicle Superior - Novembre 2012

L'ILLA DE LES OMBRES


Què passaria si descobrissis que tens poders màgics? Coneix les nenes de les Fairy Chronicles, nenes normals i corrents com tu, dotades amb dons especials per la Mare Natura. Les seves aventures canviaran el món…

Set bebès han nascut sense ombra i les fades temen que la humanitat perdi els seus companys més propers!
L’Arna Cinabri i les seves amigues han d’utilitzar la màgia dels elfs per arribar a la misteriosa i secreta Illa de les Ombres per tal de localitzar les ombres perdudes. Però la dama Gripau s’ensuma que les ombres no s’han extraviat, sinó que han estat robades! Per fortuna, el rei i la reina dels fabricants d’ombres estan disposats a lluitar contra els responsables.
Les fades han de treballar de pressa. Sense la protecció màgica de les ombres, tota la humanitat pot quedar indefensa ben aviat.
Sweet, J. H.
Editorial Pirueta

Té moltes aventures i hi surten criatures màgiques i estranyes.
Noa - Cicle Mitjà - Octubre 2012

PRINCESA DE LOS HIELOS

En las lindes del Reino de la Fantasía, existe un Reino, una tierra fría e inhóspita, donde una joven princesa guarda un importante secreto. Ahora, alguien desea volver al tiempo de la antigua magia, y sólo Gunnar, el gran lobo blanco, puede defender a la princesa Nives.
Tea Stilton
Editorial Destino

Crec que pot agradar perquè és divertit, és d'aventura i no és gens avorrit.
Andrea - Cicle Superior - Juny 2012

El mamut friolero (Bat Pat)
Bat Pat: el mamut friolero (Bat Pat (montena))
¡Una nueva aventuras del murciélago más divertido de nuestro catálogo!En esta ocasión, Bat Pat deberá socorrer al último ejemplar de mamut sobre la tierra y enfrentarse al espectro de un médico chiflado... Eso sí: contará, como siempre, con la inestimable ayuda de los tres hermanos Silver.


ROBERTO PAVANELLO

Editorial Montena

Crec que pot agradar perquè és molt divertit.
Tomàs - Cicle Superior - Juny 2012

 Viaje en el tiempo. Geronimo Stilton

Viaje en el tiempo. Geronimo Stilton
 Cuando el profesor Voltio le hace la propuesta, Geronimo no puede resistirse. ¡Un viaje en el tiempo! ¡Qué buena exclusiva para El Eco del Roedor! Y más aún, cuando la invitación incluye asistir a tres de los acontecimientos más importantes de la historia: la extinción de los dinosaurios, la construcción de la pirámide de Keops y la coronación del rey Arturo. Páginas repletas de juegos, diversión y mucha aventura. ¿Quieres acompañar a Geronimo? ¡No pierdas tiempo!

Editorial: Destino Infantil y Juvenil

Colección: Geronimo Stilton

Crec que pot agradar perquè és d'aventures, és divertit i no se't fa gens avorrit.
Aleix - Cicle Superior - Juny 2012
 
La Dama y el Dragón

El día que Erika conoció a Hayden ambos eran unos niños, pero ella sintió algo tan fuerte que salió huyendo. Y en esa huida conoció a un dragón. A raiz de ese encuentro se convierte en la Dama del Dragón, una misteriosa joven abanderada de la justicia a cuya cabeza han puesto precio en el reino.


Emocionante historia de amor y fantasía, escrita por una jovencísima autora española.
Autor: Gema Bonnin

Editorial: Destino.
Crec que pot agradar perquè és per l'edat infantil i juvenil. També perquè és fantàstic i és de la classe de llibres que m'agraden.

La nena nova

la nena nova-marcy rudo-9788483430019Narració que tracta amb realisme un dels problemes -el bullying- que, malauradament, afecta molt joves. La Marisa arriba a una escola nova amb un secret, però el que més li importa és ser acceptada per la colla de la classe, un grup d'amics que segueixen els rampells de la manaire Isobel. Un dia acusen la Marisa d'una falta que no ha comès i només l'amistat de la sensata Rachel i l'afecte de la seva gossa, Dama, l'ajudaran a tirar endavant i a superar els maltractaments i les injustícies.

Autor:  Marcy Rudo
BAMBU EDITORIAL, 2006
Col·lecció "Grans lectors"

Crec que pot agradar perquè té valors és divertit i interessant.

Ariadana - Cicle Superior - Juny 2012

Perill a la Terra

R. A. MontgomeryEdit. Timun Mas

Col·lecció "Tria la teva aventura"

Crec que pot agradar perquè és d'aventures, acció i pots triar la teva aventura.
Esther - Cicle Superior - Juny 2012

Joc a la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya

Vols experimentar en la pròpia pell la sensació de llibertat d'exercir el dret d'escollir? Tria la teva aventura


 VACANCES A L'HOTEL ENCANTAT
En Max Molins és un noi de deu anys que ha descobert els darrers monstres de la Terra amagats en una antiga casa dels horrors del parc d,atraccions. Ara són els seus millors amics i junts viuen tota mena d,aventures. En aquesta ocasió han d,anar a espantar els clients d,un hotel embruixat que s,ha quedat sense fantasmes.
Editorial: CRUÏLLA

Autor: Thomas Brezina


Crec que pot agradar perquè és entretingut, no és pesat i perquè és divertit.
Niserin - Cicle Superior - Juny 2012

 DIARIO DE LA HISTORIA
 diario de la historia-9788434234307"¿De qué trata este libro? ¿Cómo puede ser que unas criaturas desnudas y peludas que comían carne cruda, se comunicaban a gritos y se guarecían en cuevas consiguieran llegar a la Luna? Sin duda algo tuvo que ver su curiosidad, ingenio, capacidad de adaptación y sociabilidad para que aquel primate consiguiera bajar de los árboles y conquistara el mundo, convertido ya en ser humano. Para no olvidar ese maravilloso viaje de las cavernas a las estrellas te invitamos a adentrarte en esta crónica de hazañas, retrocesos y grandes hallazgos del ser humano. ¿Qué nos aporta este libro? Los distintos temas del volumen se presentan bajo una original estructura de periódico (portada, editorial, noticias y secciones habituales como deportes, sociedad, moda, publicidad, pasatiempos, última hora, etc.). Numerosas ventanas de distintos formatos permiten ""descubrir"" datos curiosos, fotografías sorprendentes, tesoros ocultos, interiores de edificios, mensajes descifrados, etc. Niños y niñas a partir de los 8 años, pero también cualquier adulto que quiera pasarlo bien. "

Editorial: PARRAMON


Crec que pot agradar perquè surten coses importants sobre la història, alguna cosa que fa gràcia i et sona iniciativa per fer coses com; tallers, textos, etc.
Joan - Cicle Superior - Juny 2012

 Leila Blue. La música de la lluna
La música de la LlunaLeila acaba de descobrir que és una bruixa, però una bruixa de cor pur! En pocs dies començarà les lliçons de màgia i, sobretot, a aprendre a volar en una escombra. Mentrestant, a classe de música coneix l'Astra, que es convertirà en la seva millor amiga. Leila l'ajudarà a preparar-se per l'audició amb la Joyce Q, la famosa cantant que fa la selecció de nous talents. L'Astra faria qualsevol cosa per guanyar el concurs...Miriam Dubini. La GaleraCrec que pot agradar perquè és interessant, divertit i emocionant.
M0ntserrat - Cicle Superior - Juny 2012

 El capità calçotets i la invasió dels extraterrestres
el capita calçotets i la invasio dels extraterrestres-dav pilkey-9788466107433Tres extraterrestres molt perillosos s'han infiltrat a l'escola, han enganyat el director i intenten dominar tot el món. En Jordi i l'Oriol hauran d'ajudar el Capità Calçotets a enfrontar-s'hi i derrotar-los.

DAV PILKEY, CRUILLA, 2004


Pot agradar perquè és divertit, curiós i apassionant.
Marc - Cicle Superior - Juny 2012

La gran enciclopedia de los dinosaurios
la gran enciclopedia d elos dinosaurios y reptiles prehistoricos-jenny johnson-9788467511079Una completa mirada al mundo de los dinosaurios con más de 250 impresionantes ilustraciones.Adéntrate en el mundo de los dinosaurios con esta completa guía.
Gracias al gran formato y tamaño de las ilustraciones ¡no se te escapará ningún detalle!

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "El gran libro de los Dinosaurios" de l'editorial "Ediciones SM"
Crec que pot agradar perquè és interessant. Les 35 pàgines van passar molt ràpid i em va agradar.
Alan - Cicle Superior - juny 2012

Caballeros y castillos

Per al curs que ve, recomano el llibre de lectura "Caballeros y castillos" de l'editorial Susaeta i de la col·lecció navegantes.
Crec que pot agradar perquè parla sobre els caballers, els castells i també sobre l'evolució de les armes medievals fins arribar a la polvora.
Ismael - Cicle Superior - Juny 2006Coraline

CORALINE NOVELA GRAFICA (Spanish Edition)
Al dia siguiente de mudarse de casa, Coraline explora las catorce puertas de su nuevo hogar. Trece se pueden abrir con normalidad, pero la decimo cuarta esta cerrada y tapiada. Cuando por fin consigue abrirla, la niña se encuentra con un pasadizo secreto que la conduce a otra casa tan parecida a la suya que resulta escalofriante.

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "Coraline" novel·la gràfica, de l'autor Neil Gaiman i de l'editorial Roca Juvenil.
Crec que pot agradar perquè és un llibre de la nostra edat, és d'aventures, tracta d'una nena com nosaltres i perquè és molt divertit. 

Ihssan - Cicle Superior - Juny 2012

La foto inquietant

Uns esperits misteriosos surten de dins d'una foto i una endevina prediu desgràcies terribles. La Penya dels Tigres volen descobrir què passa en realitat i s'embarquen en un veler. No saben que els amenaça un perill...


Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "La foto inquietant" de l'autor Thomas Brezina, de l'editorial Cruïlla i de la col·lecció "La penya dels tigres".
Crec que pot agradar perquè és divertit, entretingut i no es fa pesat.
Victor - Cicle Superior - Juny 2012

La piràmide vermella

la piramide vermella-rick riordan-9788424637699
Des de la mort de la seva mare, en Carter i la Sadie gairebé no s'han vist. La Sadie ha viscut a Londres amb els avis, mentre que el seu germà ha viatjat arreu del món amb el seu pare, el brillant egiptòleg Julius Kane. Una nit, el Dr. Kane reuneix els bessons per a un "experiment" al British Museum, on espera poder arreglar les coses amb la seva família. Però en comptes d'això, el que fa és alliberar el déu egipci Seth, que el fa desaparèixer i obliga els nois a fugir. Ben aviat, la Sadie i en Carter descobreixen que els déus egipcis estan despertant, i que el més cruel de tots, Seth, va darrere els Kane. Per aturar-lo, els bessons emprenen un viatge per tot el planeta, una recerca que els acostarà a la veritat sobre la seva família i els vincles que tenen amb un orde secret que ha existit des del temps dels faraons.

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "La piràmide vermella" de Rick Riordan, de la col·lecció Kimera i de l'editorial "La Galera".
Crec que pot agradar perquè és interessant, de misteri, divertit i emocionant.
Paula - Cicle Superior - Juny 2012

La sombra del dragón
Entre todas las reglas de la Primera Ley, la última es la más rigurosa: «Bajo ninguna circunstancia se permitirá que una mujer se acerque a los dragones».

El castigo por violar esta regla es una lenta tortura antes de morir. La joven Kira lo sabe, pero su único deseo es llegar a ser caballero del dragón, como lo era su padre, y domar a Ferarchi, el Salvaje. «Es el dragón más feroz que jamás haya pisado esta tierra. Mata. Eso es lo único que hace. Matar y devorar. Mientras vuele libremente sobre la Montaña Maldita, todo el que se acerque a él está condenado», le advierte su padre, pero Kira, que intenta desesperadamente enfrentarse a su destino, ansía la libertad del Salvaje.
Un rey despiadado, caballeros, dragones, brujería, magia y una extraña profecía…

Per al curs que ve us recomano el llibre de lectura  de Kate O’Hearn "La sombra del dragón" de l'editorial Anaya.
Crec que pot agradar perquè és d'intriga, misteri i interessant.

Ivan - Cicle Superior - Juny 2012


Al regne de la fantasia
Alguna vegada heu somiat que viatgeu al Regne de la Fantasia?
Per al curs que ve us recomano aquest llibre de Geronimo Stilton, de l'editorial Destino, crec que us pot agradar perquè és de fantasia, té molta accíó i monstres.

Eric - Cicle Superior - Juny 2012

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura de Geronimo Stilton "Al regne de la fantasia" de Elisabetta Dami, de l'editorial Destino i de la col·lecció Geronimo Stilton.
Crec que pot agradar perquè té olors, laberints i aventura.
Javi - Cicle Superior - Juny 2012

Per al curs que ve us recomano aquest llibre de Geronimo Stilton, de l'editorial Destino i de la col·lecció Geronimo Stilton.
Crec que us pot agradar perquè és de fantasia, d'aventura i fa olors.
És molt entretingut!
Anna - Cicle Superior - Juny 2012

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "En el reino de la fantasia" de Geronimo Stilton.
Crec que pot agradar perquè és fantasiós, divertit i fa olors. És de genere fantàstic.
Aitor - Cicle Superior - Juny 2012


El fantasma del metro, Stilton

El fantasma del metro
El miedo y la intriga se introducen en el metro de Ratonia. Todas las pistas conducen a pensar que un gigantesco gato circula por la red de metro. Geronimo y su equipo deciden averiguarlo. ¡Una gran exclusiva podría estar en juego! Desafortunadamente, Sally Ratonen, su principal competencia, también ha pensado lo mismo...
Una nueva aventura del ratón más famoso de Ratonia, esta vez llena de misterio, en la que los lectores deberán despertar todas sus dotes de detective para resolver el caso y aprender a distinguir la verdadera información de las falsas apariencias.

Per al curs que ve recomano el llibre de lectura "El fantasma del metro" de Geronimo Stilton de l'editorial Destino i de la col·lecció Camaleó.

Crec que pot agradar perquè és emocionant, divertit i curiós.
Lluís - Cicle Superior - Juny 2012

Crec que pot agradar perquè és divertit, entretingut i té molta acció.
Aaron - Cicle Superior - Juny 2012
 
La casa del fin del mundo
¿Te atreves a pasar miedo de verdad? ¿No te asusta indagar en leyendas de castillos, conventos abandonados, casas que no existen o cementerios malditos...? Álvaro. Cris, Belén y David, la pandilla de Los Sin Miedo, te están esperando con sus terroríficas aventuras. ¿Qué puede ocurrir una tranquila tarde de verano cuando cuatro amigos se disponen a ir en bicicleta a las fiestas del pueblo vecino en el que están de vacaciones?


Per al curs que ve recomano el llibre “La casa del fin del mundo” de José María Plaza, és un llibre molt interessant, té moltes aventures per llegir.

La casa del fin del mundo
Autor/a: José María Plaza
Ilustrador/a: Noemí Villamuza
  

Hi ha uns quanta llibres d’aquesta col•lecció;

Colección "Los sin miedo"
  • El castillo de los guerreros sin cabeza
  • El campamento del zorro vengador 
  • El cementerio de los espectros sangrantes
  • El colegio del sótano maldito
  • Atrapados en el parque de atracciones 
  • Al final de la Costa de la Muerte 
  • Las historias de terror del Libro rojo de David 
  • Luces negras en la montaña sagrada

 Tracta d’uns amics que van a un parc d’atraccions que està abandonat en un poble molt gran.
Cinta - Cicle Superior - Juny 2012
En Patufet
En Patufet és molt petit, és tan petitó com un cigró. Per això els seus pares no el deixen anar sol pel carrer.Però el menut és molt valent i vol demostrar a tothom que pot ajudar el pare i la mare com qualsevol altre nen. Quin ensurt que s'emporta quan va a parar a la panxa del bou! Com se'n sortirà Patufet?
És molt divertit.
Rabab - Cicle Inicial - Maig 2012
Otto
L'Otto és un gos consentit que viu feliç amb una família, però de cop i volta es troba sol al bosc davant d'una llopada. De seguida es fa amic dels llops, fins al punt que quan el retornen a casa se n'emporta un d'amagatotis. L'acció és narrada pel mateix Otto en primera persona. Relat tendre amb text acurat i unes il·lustracions en blanc i negre que segueixen fil per randa la narració.
Otto no era un gos qualsevol. Ell va nàixer en un coixí blanet.
Un dia la sabatilla voladora el va agafar i el va posar dins d’una capsa i el va enviar a la muntanya de la mort .
Allà va trobar uns llops. Un dia va haver-hi un allau, els llops van salvar a Otto, i Otto va salvar al petit Polar.
I la sabatilla voladora va trobar a Otto, però Otto es va voler quedar amb els llops.
Roger - Cicle Superior - Abril 2012
Geronimo Stilton
Des que vaig contractar la meva ajudanta m'ha passat de tot...
Perquè me l'han donat pel cumpleanys.
Manuel - Cicle Inicial - Març 2012
Batpat
Les pàgines tenen aventures màgiques.
Hi ha una història d'una estatua que es converteix en un guerrer.
Daniel - Cicle Inicial - Març 2012
Explora el teu cos
M'ha donat molta informació per al projecte.
Rabab - Cicle Inicial - 2012
La Blancaneu
M'ha agradat perquè parla d'una xiqueta molt maca.
Maria - Cicle Inicial - Març 2012
Bambi y los amigos
Perquè m'ha agradat molt i era molt bonic.
Alexia - Cicle Mitjà - Març 2012
Imagina

La fantasía en este libro la pone tu imaginación. Déjate llevar por las ilustraciones de este libro que parecen salir de un increíble sueño.

Perquè és molt bonic.
Verònica - Cicle Mitjà - Març 2012Anem al llit

És divertit i bonic
Paloma - P4 - Març 2012


Saps comptar fins a un googol?


Diries que cent es un nombre gran? I què diries de mil? O d’un milió? Aquests nombres poden semblar grans… fins que no fas un cop d’ull a un googol… però facis el que facis no intentis comptar fins a un googol!

Descobriràs el per què en aquest llibre sobre el nombres grans. A part podràs aprendre els noms d’altres nombres grans i per què els utilitza la gent.

Ens ensenya multiplicacions.
Verònica - Cicle Mitjà - Març 2012

En Jaumet busca escola

En Jaumet és un nen que no para mai quiet. Es mou tant que és capaç d'anar d'un cap de món a l'altre en un pim-pam. Aquest any en Jaumet ha començat primer curs, i veient que a la nova escola s'haurà d'estar moltes estones assegut, ha pres una decisió: anirà a voltar pel món a la recerca d'un col·legi on no calgui tenir el cul enganxat a la cadira. Al desert, al pol Nord, a la selva... En algun lloc hi deu haver una escola com la que en Jaumet s'imagina! O potser no?

És molt divertit i molt graciós i va a molts de països. Al final va trobar escola.
Rabab - 2n de CI - Febrer 2012


El fantasma del metro

Què passa al metro de Ratalona? Quins misteris amaga el gat gegant que es passeja per les fosques galeries subterrànies, espantant tots els rosegadors de la ciutat? Brrr, potser és un fantasma...
http://www.planetalector.com/libro/164/el-fantasma-del-metro-stilton-12/

És mot divertit i és “guai”.
Adriana - 1r de CI - Febrer 2012


Diccionari en imatges del món fantàstic

A través de multitud d'imatges, l'infant s'introdueix en el món dels éssers fantàstics i mitològics. El llibre té quatre parts: personatges fantàstics, animals fantàstics, herois llegendaris i indrets i fenòmens fantàstics. Les autores fan un repàs a figures com dracs, esfinxs, fades, bruixes, dinosaures, mags, fantasmes, vampirs, i personatges mitològics com Merlí, Teseu, Ulisses, Jason i Posidó. També ens expliquen fenòmenS com els fectes de la lluna plena, l'aurora boreal i el tremolor de la terra. També s'inclouen algunes propostes de treball, com "construeix el teu propi drac" , endevinalles o proves de reconeixement de personatges.
M’han agradat els dracs i els dinosaures. Les dos pàgines finals són molt boniques.     
Rabab - 2n de CI - Febrer 2012

Els dibuixos són molt bonics.
Youssef - Cicle Inicial - Març 2012

Diccionari en imatges de les bruixes i les fades

Aquest diccionari de bruixes i fades, ens fa entrar en un món màgic i d'imaginació. Bruixes, vampirs i fantasmes, tot per preparar una gran festa de Halloween.

En aquest llibre, a la pàgina d'activitats trobaràs molta informació sobre disfresses.
Rabab - 2n de CI - Febrer 2012

Fades i princeses

El regne imaginari de les fades i les princeses. Castells, prínceps, varetes màgiques... Coneix tots els secrets d'aquest món fantàstic!


És bonic i divertit.
Paloma - P4 - Febrer 2012


El somriure de la Daniela

Narració que explica com el somriure ens pot canviar i fer-nos millors.

És molt bonic i alegre.
Adriana - 1r de CI - Febrer 2012

La bombolla de sabóUn conte d'imaginació i poesia on les tres bessones han pensat una manera perquè no es perdin les paraules: fer un bosc amb la màgia de les paraules. Vigilades per la Bruixa Avorrida i acompanyades per molts amics d'arreu del món, les tres nenes fan un bosc encantat: si diuen "herba" creix l'herba, si escriuen "aigua" comença a brollar l'aigua...

M'ha agradat moltíssim, és molt divertit.
Ainoha - 1r de CM - Gener 2012


 Tacte

Fem servir els sentits per conèixer el món que ens envolta. Aquesta col·lecció de llibres amb alegres i instructives il·lustracions examina la manera com nosaltres, i altres animals, fem servir els sentits.He aprés més coses sobre el tacte.
Unai - 1r de CI - Desembre de 2011
No hi ha dret

Charlotte és una nena que vol ser rica, perquè opina que sense diners no es va enlloc. Quan la seva edat arriba a les dues xifres, es veu en la necessitat d'escriure la novel·la de la seva vida passada. Però el seu tarannà emprenedor, el seu esperit comercial, topa sempre amb un món que s'oposa a les grans idees. I Charlotte creu sincerament que no hi ha dret de tenir tanta mala sort.

A mi m'ha fet gràcia que la seva habitació tingui una papallona. És un llibre molt divertit.
Carla - 2n de CM - Desembre de 2011 L'orquestra de la Clara

La Clara es va criar entre músics, instruments i partitures. Tocar la trompeta és el que més la satisfà i sap, des de petita, que la música arriba al fons del cor i ajuda a compartir l'alegria.


Hi ha música.
Cinta - 1r de CI - Desembre de 2011

Bona nit, Joan!

A l'hora d'anar dormir, el pare acompanya en Joan, la seva marmota i el seu conill de peluix al llit. Un vesrpre, però, el conill i la marmota s'adonen que el nen té un malson i decideixen entrar en el seu somni...

Aquest llibre m'ha agradat molt.
Ibtissam - 2n de CM - Desembre de 2011

La bruixa i el mestre

La bruixa Desastre és molt especial doncs els seus encateris només afecten als professors d'escola, als qui converteix en bombolles de cava. Fins que un dia sent a un mestre que explica un conte als seus alumnes i es queda bocabadada escoltant-lo. És el mestre Roger que és capaç d'enamorar a la bruixa i camviar-li la vida. Un conte que ens demostra que la lectura ens canvia, fins i tot als personatges més roïns. Un llibre perfecte per al mes de l'amor.Ës molt divertit i graciós.
Aleix - 2n de CM - Desembre de 2011

La Sireneta

Hem va agradar molt
Paula - 1r de CI - 20/12/2011


El lladre de Tortosa

És un llibre amb moltes aventures divertides.
Noa - 1r de CM - 15/12/2011

Revista Cucafera


És divertit, m'ha ensenyat coses; endevinalles...
Unai - 1r de CI- 23/11/2011

Una trobada molt esperada

En Juanito no sabia anar en bicicleta i li feia vergonya confessar-ho a la Miranda; potser ella se'n riuria. En Frank s'aprofita de la situació i intenta deixar-lo corn un covard. Però el seu pla fracassa, perquè en Juanito és tan valent que expplica a la Miranda tota la veritat.


És divertit
Joan - 1r de CI - 29/11/2011
Fruitis  La montaña del terrorM'agrada, és divertit, és de la biblioteca de l'escola.
Adriana - 1r de CI - 9/12/2011
!Un superratónico día... de campeonato!


Sóc un tipus intelectual però, com tota la resta de ratolins, tinc una gran passió: el futbol! Són fan del Ratonia... Però un fan respectuós. Per a mi, l'esport és coratge, lleialtat i amistat.


És de Geronimo Stilton i és divertit.
Alba - 1r de CM 15/12/2011


Ni pensar-hi drac


Posa dos dits al cap del drac i fes que parli. El drac només vol refrescar-se i divertir-se una mica, però cada cop que fa alguna cosa provoca un daltabaix. Per sort troba uns amics als quals els cal precisament el que ell sap fer millor.

És graciós
Joan - 1r de CI -15/12/2011